Maj
19
2014

Christian Langballe om Lars Løkkes fusser

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

 Lars Lkke

Jeg tror, at Venstre gemmer på en hemmelighed. En hemmelighed som, hvis det så dagens lys, ville kaste en nærmest ubærlig skygge over Lars Løkkes lille tætte person. Det må nemlig være en grund til at Venstre skal betaler for hans tøj og sko. Jeg tænker, at Lars's hemmelighed er, at han har klumpfod?!? Eller måske bare en svag svang? Sådan nogle ortopædiske specialsko er nemlig megadyre.

Det forklarer naturligvis ikke behovet for boksershorts og jakkesætsekvipering. Men også her ligger der måske en dyster hemmelighed begravet. Jeg tænker, at Lars's hud er af en særlig delikat beskaffenhed, således at den kun tåler silke og dyre stoffer. Det er da heller ikke rimeligt, at Lars L skal stå på tv og forsøge at fremstå som en statsmand, hvis han hele tiden må kradse sig, fordi de billige proletarstoffer generer hans fine hud. Det er da selvsagt. Man må også anerkende behovet for at udstråle succes. Venstre er jo på mange måder repræsentanter for de rige og velstående i vores samfund. Og når nu Lars ikke lige sådan med sin statur oser af olympisk overskud, så må man jo forsøge at tilføre lidt polish. Der er jo ikke noget som et Armanijakkesæt til at sende overskudssignaler - når nu man i upåagtede øjeblikke står skrutrygget og smøger den og en irriterende fotograf låser linsen fast på en. Det manglede da bare.

Forleden kunne man opleve Claus Hjort-Frederiksen give den som komiske Ali i et dybfølt forsvar af Venstreformanden. Det var da helt rimeligt, at Venstre betalte Lars's familietur til Mallorca, når nu han var dernede i embeds medfør til strategiseminar. De var vel et par venstrespidser eller fem på Mallorca for at lægge strategi. Så manglede det da bare, at Lars's familie kom derned. Ja da. Jeg forstår ikke lige, hvorfor strategiseminaret skulle holdes på Mallorca? Det lyder da som et lidt bekosteligt sted at tage hen, når man vel dybest set kunne leje sig ind i Østre-Magles forsamlingshus og holde det er. Så kunne familie få en busbillet derud. Det tror jeg faktisk at selv Ekstrabladet ikke ville gide at hive frem som endnu en bilagssag. 

Det korte af det lange er, at Lars Løkke igen igen igen igen afslører sig som en pamper af værste gamle fagforeningsskuffe. Og at Venstre ikke bare tager konsekvensen og stritter ham ud, er mig en gåde. Jovist er han da en dygtig politiker. Men når man tjener mere, end de fleste danskere, så kan man fandme godt selv betale sit tøj, sine sko, sin families rejse til Mallorca og alle de andre ting, som Venstretoppen tydeligvis villigt tildeler ham - når nu han har det så hårdt. På den anden side kan det jo være, at hans fusser og sarte kompleksion fortjener særbehandling. Det manglede da bare. JEEEEZ

Christian Langballe

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdater

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.