Maj
05
2014

Christian Langballe om EU-parlamentsvalg

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

Skrmbillede 2014-04-03_kl._08.26.59 

Alt tyder på, at Morten Messerschmidt får et kanonvalg til EU-parlamentsvalget om et par uger. Det bliver da bare så skønt. For ham. Os andre - not so much. Jamen han er da sådan en pæn og velformuleret mand, kunne man indvende. For mig minder han mig lidt om en kat, som sidder på låget af et akvarie og slikker sig om munden ved tanke om de lækre små guldfisk, der svømmer rundt dernede. Uskyldige. Intetanende. Lykkeligt uvidende om den fare, der truer dem

Jeg har sådan set aldrig været den store EU fan. Jeg har bare heller ikke være modstander. Jeg er vel nærmest sådan lidt pragmatisk omkring det. Der er virkeligt mange totalt åndsvage ting ved EU, men grundkonceptet køber jeg 100%. EU som et fredsprojekt er grund nok for mig til at udholde de fleste åndede forordninger fra EU's side. Jeg tænker endda, at en slankekur og lidt strømlining af en række institutioner i EU ville være en dejlig ting. Men det har sikkert lange udsigter

Jeg tænker tit på, hvordan det egentligt fungerer at være EU-skeptiker? Altså aktivt modarbejde det system, man er en del af? Det virker lidt som at bide den hånd, der fodrer en. Sådan sidde og tænke: "Hmm, jeg får en fed hyre. Jeg får dejlige diæter. Jeg skal spilde en satans masse tid på at flytte mellem Bruxelles og Strasbourg hver måned - tid hvor jeg ikke forventes at lave noget som helst produktivt. What's not to like - for a slacker? Lad mig straks modarbejde det megameget!"

Jovist arbejder de da megahårdt. Morten Messerschmidt må da bruge oceaner af tid på at kanalisere din galde ud på skrift og i taler. Det må virkelig tage meget tid. Så når vi om lidt skal stemme til EU-parlamentet, så husk hvor meget din stemme betyder. Prøv at tænk på, hvor meget Morten M kan få udrettet dernede.

Du kan selvfølgelig også stemme på en af dem, som rent faktisk har indflydelse dernede. Du ved, sådan at Danmarks interesser måske bliver varetaget...en lille smule.

Christian Langballe

Kommentarer  

 
0 #3 profile 31.-10.-2018 19:37
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citater
 
 
0 #2 C.Langballe 23.-03.-2015 13:30
Hej Daniel

Ohh det lyder som om det er min rædselsfulde navnebror, du har hørt på. Jeg er jo den ægte Christian Langballe. Og jo tak - jeg er fuld af humor :-)
Vh
C.Langballe
Citater
 
 
0 #1 Daniel 17.-03.-2015 08:04
Jeg sidder nu under dit foredrag ved et gymnasium, og undrer mig over hvorfor du er så tør at høre på her? Du har da fantastisk humor!
Citater
 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdater

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.