Mar
12
2013

Christian Langballe om Helle Thornings tasker

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

helle thorning 

Ja, ja, du misforstod sikkert den overskrift you dirty dog. Selvfølgelig kunne jeg aldrig finde på at skrive om Helle Thornings "tasker" men blot om hendes tasker. I de forgangne dage har medierne rapporteret om Venstres uelegante forsøg under sidste valgkamp på at få BT til at skrive , at Helle T havde tasker...dyre tasker...tasker for en kvart million. Ohhh da?!?

Hvis det er niveauet politisk argumentation er på vej ned på, så gruer jeg fandme for demokratiet. Det er nok ingen hemmelighed, at jeg for tiden har en meget lav tolerancetærskel for regeringens gøren og laden. Men jeg må godt nok indrømme, at et angreb på en velbeslået, moderne, og elegant kvindes garderobe er under lavmålet. Det kan da godt være, at hun er ødsel. Men hvem er det lige, der taler? Venstre kan vel ikke sige sig fri for en hel del medlemmer, der endda på offentlighedens regning har haft spenderebukserne på? Brixtofte? Endda Lars L's små øldrikkende indiskretioner gør vel, at man ikke kan lade de andre noget høre. Bare fordi de godt kan lide flotte tasker. Hvem kan ikke lide flotte tasker? Jeg kan da godt se fascinationskraften i et par flotte tasker. Altså tasker ikke?!? Ikke "tasker" nå!

Man kan jo angribe sine politiske modstandere på mange måder. Man skal også huske på, at der må være en grænse mellem satire og reelle politiske angreb. Dybest set mener jeg, at politikere skal afholde sig fra at forsøge sig udi satirens svære kunst (Marianne Jelved - hører du efter?) Det skal overlades til satirikere. Politikere skal nok holde sig til at angribe hinanden med sobre, velbegrundede argumenter. Ja, jeg ved godt, at jeg lyder som en naiv idealist. Men man har vel lov at håbe?

Selvom jeg er grænseløst skuffet over regeringens talentløse ageren i disse dages overenskomstforhandlinger - skuffet i en sådan grad, at jeg overvejer alvorligt at stemme Enhedslisten næste gang - så har jeg ingen kvababbelser over Helle Thornings tasker. De er flotte. Dem skal hun da bære med stolthed.

Christian Langballe 

Billedet er fra denne side

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdater

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.